Blog News: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!το blog έχει ανανεωθεί με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη και αυτόματες ανανεώσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τη βαθμολογία πρωταθλημάτων

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός 10χρονος μαθητής σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με Ι.Χ.

Ενα παιδί δέκα ετών έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ το οποίο οδηγούσε η μητέρα του συγκρούστηκε μετωπικά με σχολικό λεωφορείο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί στο ρέμα Χελιδονούς, στην Κηφησιά.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και συγκρούστηκε με το σχολικό λεωφορείο των εκπαιδευτηρίων «Εκπαιδευτική Αναγέννηση».
Το 10χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η μητέρα του παιδιού. Διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Πολύ ελαφρά ταυματίστηκαν επίσης τρία παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο. Δεν χρειάστηκε πάντως να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Από ό,τι έχει γίνει γνωστό από την Τροχαία, τόσο η μητέρα οδηγός του ΙΧ όσο και το άτυχο παιδί, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.
Η Τροχαία διενήργησε επίσης πλήρη έλεγχο στο σχολικό λεωφορείο, του οποίου όλοι οι μαθητές φορούσαν ζώνες, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε επιβαρυντικό, ενώ αρνητικό ήταν και το αλκοτέστ, στο οποίο υπεβλήθη ο οδηγός του.



 http://www.ethnos.gr/default.asp?catid=22733

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου