Blog News: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!το blog έχει ανανεωθεί με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη και αυτόματες ανανεώσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τη βαθμολογία πρωταθλημάτων

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

«Βιονικός» Ινδός απέκτησε παιδί στα 96 του χρόνια


Τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου στον κόσμο που έγινε πατέρας διεκδικεί με αξιώσεις ο Ινδός Ραμίτ Ραγκάβ, ο οποίος απέκτησε το δεύτερο παιδί του σε ηλικία 96 ετών.


Ο Ραμίτ και η 54χρονη γυναίκα του είναι παντρεμένοι εδώ και 22 χρόνια, ωστόσο μόλις πριν από 2 χρόνια κατάφεραν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, ενώ πριν από έναν μήνα καλωσόρισαν και το δεύτερο. Ο Ινδός όχι μόνο δεν ανησυχεί που απέκτησε τους δυο του γιους σε τόσο μεγάλη ηλικία, αλλά θεωρεί και τον εαυτό του ευλογημένο, δηλώνοντας σε τοπική εφημερίδα ότι απολαμβάνει την πατρότητα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κάνει σεξ με τη γυναίκα του καθημερινά, δυο και τρεις φορές, αλλά, επειδή δεν επιθυμεί άλλα παιδιά, θα υποβληθούν και οι δύο σε στείρωση, ώστε να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο.

Εξίσου παράδοξο είναι το γεγονός ότι η γυναίκα του τεκνοποίησε μετά τα 50 της. Μάλλον, θα έπρεπε να γνωριστούν με τον Κινέζο που πίνει βενζίνη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για κάτι εντελώς εξωπραγματικό.


Διαβάστε επίσης: «Βιονικός» Κινέζος πίνει βενζίνη τα τελευταία 42 χρόνια



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου