Blog News: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!το blog έχει ανανεωθεί με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη και αυτόματες ανανεώσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τη βαθμολογία πρωταθλημάτων

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πέθανε η Σίλβια Κριστέλ, η θρυλική Εμμανουέλα


Πέθανε η ηθοποιός Σίλβια Κριστέλ σε ηλικία 60 ετών. Η Σίλβια Κριστέλ έγινε γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη θρυλική Εμμανουέλα, της δεκαετίας του '70.

Η Σίλβια Κριστέλ πέθανε στον ύπνο της την Τετάρτη, έχοντας παλέψει επί σειρά ετών με τον καρκίνο. Πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στο Αμστερνταμ.

Η Κριστέλ γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1952 στην Ουτρέχτη. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 14 χρονών, ενώ σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της, «Nue», είχε πέσει θύμα βιασμού σε ηλικία εννέα ετών. Εκτός από ηθοποιός ήταν και τραγουδίστρια, Στα 17 της έγινε μοντέλο και το 1973 ανακηρύχθηκε Μις Ευρώπη. Ένα χρόνο αργότερα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Εμμανουέλα» του Ζιστ Ζακέν, η οποία παραμένει μια από τις πιο εμπορικές ταινίες που ο γαλλικού κινηματογράφου.

Ωστόσοπ πρωταγωνίστησε και σε άλλες γνωστές ταινίες, όπως οι «Ο Εραστής της Λαίδη Τσάτερλι» και «Μάτα Χάρι».


http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου