Blog News: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!το blog έχει ανανεωθεί με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη και αυτόματες ανανεώσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τη βαθμολογία πρωταθλημάτων

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εντυπωσιακή ξανθιά προπονήτρια σε ποδοσφαρική ομάδα της Κροατίας


Ένα ακόμη αντρικό προπύργιο πέφτει από τη γυναικεία πίεση και το πάθος για εξίσωση των δύο φύλων.
Τη φορά αυτή βρήκε ανταπόκριση σε μια εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα στην Κροατία, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα της προπονήτριας και κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κοουτσάρει μια αντρική ομάδα ποδοσφαίρου στη Βόρεια Κροατία.
Ο λόγος για την Tihana Nemcic (Τιάνα Νέμτσιτς), που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν μία γυναίκα και ένας άνδρας έχουν τα ίδια επαγγελματικά προσόντα για να ασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί το ασθενές φύλο να μη το κάνει μπαίνοντας και στο αντρικό ποδόσφαιρο», είπε η 24χρονη που θα εργαστεί στην ομάδα ΝΚ Βικτόρια Βογιάκοβατς.
Και πρόσθεσε: «Θα είμαι η βασική προπονήτρια και θα έχω την απόλυτη ελευθερία για να επιλέξω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Τα παιδιά είναι καλοί παίκτες αλλά έχουν ακόμη πράγματα να μάθουν». Το 2008 η Νέμτσιτς ήταν υποψήφια για τον τίτλο της πιο όμορφης αθλήτριας στην Κροατία, μεταξύ 15 συμμετασχόντων γυναικών. Για διάστημα 10 χρόνων έπαιξε ποδόσφαιρο στη γυναικεία ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ αγωνίστηκε και στην εθνική Κροατίας.
«Ανυπομονώ για κάθε προπόνηση. Τα αγόρια με υπακούουν στις εντολές που δίνω και δεν δημιουργούν προβλήματα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω», είπε η όμορφη προπονήτρια που φαίνεται ότι έχει ασκήσει όλη τη γοητεία της στους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι με τη σειρά τους, όχι μόνο δεν βαριούνται στις προπονήσεις, αλλά δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι.
Φωτογραφία  με την Tihana Nemcic επί το έργον:





http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2012/09/tihana-nemcic.jpg


http://www.express.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου