Blog News: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!το blog έχει ανανεωθεί με πολλά χρήσιμα στοιχεία για τον επισκέπτη και αυτόματες ανανεώσεις. Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τη βαθμολογία πρωταθλημάτων

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Στα 700 εκατ. το προσδοκώμενο τίμημα του ΟΠΑΠ


Περίπου 600 με 700 εκατ. ευρώ έσοδα από την πώληση του ΟΠΑΠ προσδοκά το ελληνικό δημόσιο. Τελευταία, οι εκτιμήσεις από το συγκεκριμένο project αναθεωρήθηκαν προς τα πάνω, με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται.
Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) εκτιμά ότι παρά το γεγονός ότι η χρηματιστηριακή αγορά δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, ειδικά σε ό,τι αφορά στην πώληση του συγκεκριμένου οργανισμού το ελληνικό δημόσιο έχει να περιμένει πολλά, τα οποία και θα φανεί στην πορεία αν και κατά πόσο μπορεί να αποτυπωθούν στο τελικό τίμημα.
Στο ΥΠΟΙΚ πάλι εκτιμούν ότι οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη περίπτωση στο τέλος της ημέρας θα είναι περισσότεροι από τρεις (οι πραγματικά ισχυροί, εννοείται) κι αυτό προκύπτει από την κινητικότητα που παρατηρείται αυτές τις ώρες. Το ΤΑΙΠΕΔ στο μεταξύ έχει πάρει αρκετές αρμοδιότητες «πάνω» του, που επιτρέπουν να αναλάβει και πολλές πρωτοβουλίες, αν χρειασθεί, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Κι αυτό το προνόμιο σκοπεύει να αξιοποιήσει η διοίκηση του προσεχώς, από τη στιγμή που η διαδικασία πώλησης του οργανισμού μπει στην τελική της ευθεία.


http://www.metrogreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου